::Tabung::

Sunday, April 3, 2011

Review: Blog Paan oo.

Salam semua.

Kenapa saya pilih dia?
Because he's cute.. ececeh.. Gatal naa.. Haha.. Ok2 sebabnya dia adalah follower saya yang ke-500. Jadi saya rasa saya patut bagi penghargaan pada dia. Perhargaan je yang mampu. Nak bagi hadiah tak mampu la pulak. Huhu.

Ok2. Blog Paan ni simple je tapi cantik. Dan kemas. Tak semak mata memandang n cool. Hehe. Paan kata dia merupakan student PSIS tahun akhir dan dalam sem akhir jugak. Kiranya dah nak grad la ni. Tahniah2.

So pada kawan-kawan semua, sila-sila lah terjah blog Paan ye. Comfirm korang takkan menyesal sebab kat blog dia banyak tips dan nasihat. :)




Sekian terima kasih.

8 comments:

  1. aku rasa, sebagai hadiah untuk paan yang jadi follower ko yang ke 500 ni, ko patut bagi review yang lebih panjang pasal blog dia. ye la, atleast biar la lebih daripada 3 ayat tu je. hahaha

    ReplyDelete
  2. ops, lupa. ko tulis yang ko mahu. hahaha.

    ReplyDelete
  3. hoho... u ... time kasih... malu le owang bace.. hahah!!

    ReplyDelete
  4. hoho... u ... time kasih... malu le owang bace.. hahah!!

    ReplyDelete
  5. sogeking kun: bukan xnk tulis pnjang2 tp nk suh korang terjah sendiri blog si paan ni..haha

    paan: haha..sape suh jd follower ke 500..:p

    ReplyDelete
  6. hahaha.. thanx ea.. haha :D

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::