::Tabung::

Wednesday, May 25, 2011

Dear Haffiz : Thousand Followers Bloglist!

Assalammualaikum!

Sekarang ni banyak betul blogger yang buat segmen bloglist ni.
Rasa macam rugi la plak kalau tak join segmen ni.
Jadi apa kata?



Apa kata kita ramai-ramai join Dear Haffiz : Thousand Followers Bloglist!.
Tak rugi apa-apa pun cik non oiii.
Malahan boleh dapat trafic free lagi.

Segmen ni ada 5 kategori ye. Korang boleh pilih mana-mana je kategori yang korang nak.
Saya pilih kategori Blog Mahasiswi Pilihan.
Sebabnya saya seorang mahasiswi. 


So,apa tunggu lagi!!
pergi la terjah blog Dear Hafiz ni untuk tahu lebih lanjut lagi ok.

bubye~

5 comments:

  1. link kan entry yang cik fadxieza buat tu ke entry segmen ya

    ReplyDelete
  2. nanti baru join. tak sempat nak buat. :)

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::