::Tabung::

Thursday, August 19, 2010

JJC : AISUMI STYLE

Assalamualaikum semua!

Hari ini saya nak bercerita tentang Aisumi Style . Tapi sebelum tu saya nak bagi tahu yang ini adalah contest. ok. Aisumi Style merupakan sebuah blogshop yang menjual pakaian untuk lelaki dan wanita. Ada juga barangan-barangan lain seperti accessories, barangan kesihatan, kain pasang, kasut dan banyak lagi. Kira ni pakej lengkap la. Semuanya ada dalam satu kedai.

Contest ni senang je, just follow blog Aisumi , buat entry, letak 1 gambar yang berkenan dihati lepas tu terangkan kenapa anda minat dengan gambar tu. Kalau nak tahu lebih lanjut, boleh ke blog Aisumi ye.. Dan saya telah memilih gambar ini :-



tahu tak, gila cute kot dress ni. Saya pilih gambar ni sebab dress dalam gambar ni warna pink. hee~ warna pink tu kan kesukaan wanita. Lagi satu, dress ni ada renda dibahagian bawah dan lengan baju. Kombinasi warna pink dan hitam ni ada nampak ala-ala gothic sikit. HEHE. Diserlahkan lagi dengan reben yang terletak di bahagian pinggang dimana boleh menyerlahkan lagi ke-cute-an pada sesiapa yang memakainya.. HEHE. Harganya pun murah je untuk dress yang sebegini cute. kalau tak percaya pergilah usha blog si Aisumi.

Saya tahu contest ni dari ANNA. Beliau invite saya masa tengah berblogwalking semalam.. thanks ya Anna.. :)

k babai~

7 comments:

  1. huhu.. comel la baju.. tapi kalo ianya dipakai oleh sy mungkin x kelihatan cumil lagi..huhu

    ReplyDelete
  2. good luck...ok jgkla baju tu

    ReplyDelete
  3. hye faz.. wah wahhhh.. nanti kalau menang baju tu kasi upload tau. nak tengok.. sure comel.. good luck.. :)

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::