::Tabung::

Sunday, June 24, 2012

Majlis berendoi a.k.a cukur jambul

Assalammualaikum.

Semalam pergi rumah member sorang ni. Abang dia ada buat kenduri untuk majlis cukur jambul anak dia yang baru lahir tu. Kalau tak silap baby tu baru je 4 bulan. Tapi saiz dia kecik sangat sebab lahir tak cukup bulan. Nak dukung pun tak berani tau. Jadi saya boleh tangkap gambar dari buaian dia saja. Kalau ikutkan memang nak sangat dukung dia. huhu. Nak praktis la katakan. hehe.


Time ni baby tengah tidur. hehe. Nampak tak muka kebahagian disitu. haha.


Sampai rumah member dalam jam 3 petang. Masa tu makcik-makcik kat taman perumahan tu tengah berzanji. Lepas mereka berzanji, baru la makan-makan. Dapat makan bihun sup yang yummy! memang sedap. Thank you Intan! hehe. Kalau nak buat kenduri lagi,ajak la aku. Comfirm aku datang. haha. 

And then, dalam pukul 5 saya dan kawan saya yang sama-sama pergi kenduri ni plan pergi tengok wayang. Tapi bila sampai kat Alamanda, tiket wayang kebanyakan pukul 7 lebih. Jadi, kami buat keputusan tak payah tengok wayang. Just pergi makan dan jalan-jalan je kat Alamanda. Sekarang ni tengah SALE uollll! Nasib baik takda duit. haha.


Ni jela yang mampu. haha. Tu pun kongsi dengan member. Sebab baru lepas makan kenduri kan. So perut kami kenyang lagi dan tak perlu kot makan banyak-banyak sebab boleh membuatkan bawah dagu jadi berlapis-lapis. haha.

Cukup saja untuk hari ini. Next time update lagi. Maybe, cerita kehidupan di UKM pulak. Actually,baru lepas packing-packing barang sebab esok kena daftar masuk UKM. Ececeh. I tak layak masuk UKM uolll. Masuk sana pun sebab ada kursus 2 minggu. haha. Aku ada, kau ada? :p

Ok bye!

10 comments:

  1. Replies
    1. comel giel baby...
      tudung ungu pun comel jugak (^_^)

      Delete
  2. Alhamdulillah dah selesai majlis.. dni tak sabo nak wat untuk my baby :D

    ReplyDelete
  3. tak sabo dni nak adakan majlis cukur jambul anak sniri :)

    ReplyDelete
  4. Salam kenal dik dan sis follow ye.

    ReplyDelete
  5. wah.. sedapnya... meriah atas nya

    ReplyDelete
  6. comey beby..hehe..macam iras najwa latif je awok ni:Phakhak

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::