::Tabung::

Wednesday, June 20, 2012

Lagu Baru Ziana Zain ft Sohaimi Mior Hassan

Assalammualaikum.

Actually lagu ni baru ke? hehe. Ke saya yang baru nak dgr? haha. Tak kisah la apa-apa pun. Saya still nak kongsi jugak pasal lagu ni. Cekidut~


Tajuk lagu ni 'MISTERI CINTA'. Ok kat bawah ni ada lirik lagu ni. So korang hayati la ye. hehe. Best tau lagu ni. First time dengar memang dah jatuh hati dengan lagu ni. Lagu ni sebenarnya lagu lama tapi telah diberikan nafas baru oleh Ziana Zain. 



Kau bertanya pada aku

Mengapa aku sangat mengasihimu
Dan sentiasa inginkan
Agar kau selalu ada di sini
Bagaimana harus kuhulurkan
Dengan kata misteri cinta
Kerna tuhan saja
Yang tahu jawapannya
Andainya aku mampu gambarkan pada mu
Andainya aku mampu bercerita
Akan kulukis sebuah lukisan
Dan aku tulis novel cinta kau dan aku




Video klip ni rupanya Aizul Marcello punya company yang buat. haha. Ala, Aizul Marcello la. Blogger tu. Korang terjah sendiri la blog dia. Ok babai >_o






2 comments:

  1. alala...ZZ..suka2..:) ngee

    ReplyDelete
  2. Salam.. :)

    ziza..lana pun 1st time dengo n tgk video klip lgu ni,hehehe.

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::