::Tabung::

Tuesday, July 27, 2010

dapat lagi..

salam..
hye..
helow..
hola..
hari ni aku dapat award lg..
haha..suka2..:)
actually,award ni dah dapat lama dah..saja simpan lama2 buat pekasam..haha..
ok,award ni datangnya dari mizz ieqa..tq bebanyak ye mizz ieqa..luv u!!



* ANDA PERLU BUAT / ADA *
1. copy n paste batch mark BAG TAGS kat atas tu pada entry anda. [done]
2. pic bag yang anda sedang guna untuk masa terdekat ni. ( hanya 1 shj ) [done]
3. pic waktu anda sedang guna bag tu.[done]
4. jawab soalan2 tag ni. [done]




2. Mana bag yang sedang anda guna sekarang ?




3. Kenapa sy suke bag ni ?
simple n kecil..senang nak bawak g mana2..haha

4. Pic anda dan bag tu ?



5. pengalaman dengan bag tu ?
banyak sangat pengalaman ngan beg tu..susah nak cerita kat sini..kalau nak tahu juga,jemput la datang rumah..boleh cerita panjang lebar pasal aku ngan beg tu..hehe

6. kenapa anda rasa perempuan perlu bawak bag kemana - mana ?
sebab perempuan kan suka bawak banyak barang..so,kalau dah ada banyak barang,takkan nak bawak camtu je kan..tak senonoh la plak..so, ada baiknya mereka bawak beg kemana sahaja mereka pergi..

7. pandangan anda bila lelaki bawa handbag perempuan ?
erm,no komen..sebenarnya,i rasa cam pelik la coz ramai lelaki yang sanggup nak bawakan beg untuk gf dia..sayang sangat ke kat gf tu..huhu..tapi if husband yang tolong bawakan beg untuk wife dia,i boleh terima lagi la..ni pandangan masing2 kan..so,jangan ada yang baling bom plak kat rumah i ni..hehe:))

8. cara kreatif utk elak beg anda diragut ?
untuk mengelakkan beg anda daripada diragut,janganlah membawa beg anda bersiar-siar..ada eloknya jika anda meletakkan beg anda didalam almari rumah anda atau pun rumah jiran anda..ok2,aku tahu aku dah melalut..
pada aku,kalau nak elak kene ragut,erm..rasanya tak payah la pakai beg yang mahal2 sangat atau yang lawa2 gila tu..cukup la beg anda dijadikan tempat untuk meletakkan barang2 berharga anda tanpa sesiapa pun tahu bahawa didalam beg tu ada wang berjuta2 rupiah @ dolar sekali pun..
kalau pakai beg buruk2 mesti peragut tu takda selera nak ragut beg anda..haha..sebab dia pikir,dalam beg tu takda barang yang berharga..


9. bag atau kasut ? mana satu anda pilih ?
nak pilih kasut la..eh,tak2..aku nak pilih beg..tapi aku rasa kasut lagi best..korang rasa cam mana?aku patut pilih kasut ke beg?hah,jawab2..haha..

10. TAG 5 orang kawan anda yang anda nak tau ttg begnye!
wanie 
nadira 
tyah 
watie 
hana 



p/s : jgn lupa bgtaw rakan yg anda tag ni.

3 comments:

  1. bagus2..
    rajin2 la menge-tag ye..
    :D

    ReplyDelete
  2. sweetkan tgk boy yg bwk handbag girl die..huhu

    ReplyDelete
  3. hoh..1st time tgk tag psl bag :P

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::