::Tabung::

Thursday, July 8, 2010

HARI KELUARGA RISTA VILLA 2010

SALAM SEMUA..

hari ni nak cerita tentang hari keluarga yang berlangsung pada hari ahad lalu..skema tol ayat aku ni..haha..ok teruskan..aku malas nak cakap banyak..biar lah gambar yang bercerita..cuma satu yang aku nak bagitahu,ini adalah gambar amatur..photographer nye ialah...






budak ini..ye mmg budak ni yang capture semua pix dalam entry kali ni..jom kita tengok hasil kerja dia..
 mula-mula dia capture pix awek..mak kepada awek tu nampak punggung je..

ni gambar adik aku punya member..


ni pulak member aku..


ni ayah aku..semua gambar ditangkap dari pandangan bawah sebab juru photo sangat-sangat la pendek ye tuan puan..


ini gambar siapa pun,aku tak tahu..dia main capture je..


last sekali dia tangkap pix dia sendiri..
pandai jugak budak ni tangkap gambar..hope bila besar nanti boleh la jadi photographer profesional..



 ok..yang ni bukan budak kecik tu yang capture..jangan salah faham ye..hehe..tapi gambar ni photographer amatur jugak tau..aku yang capture..


k babai..
 

5 comments:

  1. Visiting here friend..Nice entry..check also my latest Haha

    ReplyDelete
  2. n@m@n : die sporting ngn dak kecik je..
    ngn org tue die garang..
    haha..

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::