::Tabung::

Tuesday, September 27, 2016

Ruang Tamu Yang Belum Cukup Sifat

Assalammualaikum

Saja nak update latest pic ruang tamu rumah den. Masih kosong lagi walaupun dah 8 bulan pindah rumah. Nak tunggu mood datang baru boleh hias rumah. haha

sebelum


 selepas renovate

paling latest dan bersepah haha

Target nak tukar langsir sebab macam tak ngam je dengan cat rumahku yang color purple itu..k bye

ps: Hanya untuk rujukan pada masa akan datang sahaja. Bukan untuk show off. tq

2 comments:

  1. wahhh transformasi rumah ni dah makin cantik :) tahniah!

    ReplyDelete
  2. Cantik la warna dinding tu.. Code ape ye?

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::