::Tabung::

Sunday, January 1, 2012

Contest : Aku dan Dia

Assalamualaikum.




Ok join contest lagi. Kali ni 'Contest Aku Dan Dia' pulak. Contest ni senang je. Apa yang orang perlu buat ialah tepekkan gambar korang dengan barang kesayangan korang. See, senangkan. Juz sekeping gambar je. Bukannya dorang suruh buat yang pelik pelik pon. Hehe.




Ok, kalau korang nak join, sila la baca dulu syarat-syaratnya ye!

  • Firstly berwarganegara Malaysia.
  • Berumur : Tua dan muda pun bolehh . :D
  • Korang wajib follow blog Elianie(<--- blog ni) , Qila dan Ezzah untuk mengetahui perkembangan contest ini.
  • Korang hanya perlu submit gambar korang dengan membuat entry yang bertajuk "Aku dan Dia" 
  • Wajib tag 2 orang. Kalau lebih pun boleh(: *make sure dia orang tahuu tau (:
  • Hanya boleh bergambar dengan barang dan bukan org kesayangan :D   jangan letak gambar barang sahaja. MESTI ada orang(<---diri sendiri) sekali. contoh gambar:
nampak tu? Ada orang dan barang kesayangan :)
  • Oh ya! kau orang WAJIB LIKE FANPAGE kita orang. Ini adalah supaya kau orang senang nak tahu perkembangan lanjut. Chett! 
  • Submit link entry korang kat fanpage post ini supaya kiteorg boleh tgk gambar tersebut.
  • Entry yang tidak boleh dibuka atau bermasalah akan direject serta merta . 
  • Haa! lagi satu! kalau contestant kurang daripada 5 orang sebelum 4 FEBRUARI 2012, kita orang akan cancel contest ni serta merta.
Haiihh , sorrylah banyak sangat syarat dia tapi senang je kann?  Nak tahu pasal hadiah pulak eh . Kita orang bermodalkan ciput ni haha :D akan memilih 5 pemenang yang berhak sahaja . 
  • 1st- TEDDY BEAR .
  • 2nd- Topup RM 10
  • 3rd- Topup RM 5
  • Saguhati - 2 org yang bertuah mendapat RM 3
OKAY, TARIKH TUTUP CONTEST INI adalah pada : 11 MARCH 2012 Terima kasih(:  segala pertukaran akan diberitahu dari masa ke semasa . Haha :D Kboii for now (:


Ok, kat atas ni saya amik sebijik-sebijik apa yang tuan blog post. hehe. Dan 2 orang yang bakal saya tag ialah Nurinda dan Teesaz. Gambar yang saya nak pertaruhkan pulak ialah
|
|
|
|
|
|
|
|
|




Ok. ini adalah gambar saya dengan barang kesayangan saya iaitu telefon Galaxy Mini. Ok. Barang ni mungkin biasa-biasa je buat uoll. Tapi bagi saya, tanpa telefon ini saya rasa macam dunia ni tak lengkap ok. Actually, dengan telefon ni la saya boleh gunakan untuk update blog saya (kadang-kadang), ber-FB, ber-Twitter dan macam-macam lagi. Dan paling utama, saya gunakannya untuk hubungi orang kesayangan saya sebab tu dia jadi barang kesayangan. :)



Sekian saja. Bye~

3 comments:

  1. good luck..ada rezeki menang boleh menang contest tu, xo follow u dear :)

    ReplyDelete
  2. Thank you kak join(: Haa terharu(:

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::