::Tabung::

Saturday, February 27, 2010

JOM HEBOH 2010

haha..saya baru pulang dari jom heboh 2010..cuaca sangat panas dan membuatkan saya berpeloh2 sepanjang perjalanan..memang ramai sgt org kt sana tapi masih boleh bergerak la..jalan pun xjem..mungkin disebabkan hari ni hari sabtu kot..
apa saya buat kat sana ye?
  • shoping (sudah semestinya)-juz beli sehelai pashmina,dan london choco roll..haha
  • jumpa artis-maria tunku sabri(tp xtgkp gmbr pown),ifa raziah n fazli zainal(tgk dr jauh..huhu) dan bunkface(woooo)
  • makan-walaupun xlalu nak makan sbb xsabar2 nak jumpa bunkface..hehe
  • minum-paling banyak sekali sbb cuaca yang panas..haha
 
mate saya sepet sbb cuaca panas..agak silau ye..sam pakai topi sbb tu mate die steady je..

 
saya lagi tapi kali ni sam pandang bawah..
okey,apa yang penting dorang memang sporting..haha..k bubye..

7 comments:

  1. yeah.. going outdoors is a sweaty experience =P

    kenwooi.com

    ReplyDelete
  2. wah!bergambar dgn idola,
    saya lalu je pagi tadi dlm perjalanan ke puchong utk sarapan
    dgn anak.

    ReplyDelete
  3. ko nampak tak aku nyanyi?huhu

    ReplyDelete
  4. oh..ingat dengan pakwe la tadi :P

    ReplyDelete
  5. humangaihh beshnya amek gmbar ngn sam....wahhh dh mcm loving couple...hahahahah
    tomei2

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::