::Tabung::

Sunday, June 23, 2013

Akhirnya. Thank You Nuffnang!

Assalammualaikum.

Bukan senang nak jadi senang dan bukan susah nak jadi susah kan?

Apa yang kita usahakan,itulah yang kita dapat.

Kalau nak lebih,kenalah usaha lebih jugak.



Dan ini apa yang aku dapat setelah sekian lama. Nampak sangat takda kesungguhan. Hehe. Update blog pun jarang, macam mana nak dapat lebih kan. Tapi Alhamdulillah, dapat jugak la daripada takda. Walaupun jarang blogwalking dan update story dalam blog, nuffnang still bagi peluang untuk aku menambah duit poket aku. Tambah-tambah, tak lama lagi dah nak kahwin. Boleh buat belanja kawin kan? hehe.

Sekian.

6 comments:

  1. hiihihi.. selamat melangkah ke alam...misteri!!! eh silap.:P alam perkhawinan..:) rezeki bakal raja sehari ni..;)

    ReplyDelete
  2. tahniah.. rezeki nak kahwin tu.. semoga terus murah rezeki lepas ni... dah cukup rm50.00 ni, boleh la cash out..

    ReplyDelete
  3. Congrats! rezeki tue..
    Done follow sini. #923

    ReplyDelete
  4. Dah bole cashout tu.. haaa cepat2 ye, nk kena tgu sebulan tu :)

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::