::Tabung kahwin::

Saturday, February 23, 2013

Tunang orang.

Assalamualaikum.

Setelah bertungkus-lumus buat preparation untuk bertunang sampai tak sempat nak update blog, akhirnya majlis selasai dengan jayanya. :) Now, I am someone fiancée :) senyum lagi. :) Ok malas nak taip panjang-panjang. Scroll bawah untuk tengok gambar sepanjang majlis. :)

Barang hantaran. Buat simple-simple je. Tu pun  atas pertolongan kawan-kawan. Thanx korang. :)

Mini pelamin buat sendiri. Langsir mak jahit. Bantal kecik, pasu n karpet bulu-bulu beli je.
Bantal besar pinjam member. :)

Sebelum majlis. Amik feel dulu. hehe. Mekap by my best friend. Free je. Hehe. Veil pun pinjam my best friend jugak, Azimah. Thanx both of u. <3 Tudung beli kat Nilai 3, harga RM15 kalau tak silap. Baju kurung beli dah siap je. Senang. hehe. :)

My sibling. Kakak. Me. Adik. Adik. :)

Gambar tak clear sangat. :)

Bakal mak mertua. Kebetulan sama tema. :)

Candid. Masing-masing nak tgk cincin. :)

My mum n dad. :)

Jiran tetangga yang sudi membantu. :)

Gabungan biru dan peach adalah awesome! :) Suka sangat. :)

Family tunang tersayang. :)

Merisik satu. Tunang satu. :)

My best friends 2003-now. :) 10 years already. :)

My fiancée. :)


Ok cukup. Semua gambar tidak di-edit. Malas. Haha. Bye. :)

p/s: banyak sangat smiley kat entry ni. Nampak tak ke-happy-an disitu. :) :) :)



16 comments:

  1. tahniah,, suka tengok,,hehe (^___^)

    ReplyDelete
  2. tahniah dah jadi tunangan orang..

    ReplyDelete
  3. Congrattzz...cantikk bajuu tuu :D Hope kekal hingga hujung nyawa :D

    ReplyDelete
  4. congrates :) cantik cantik!! hepi btl dia eh hehe

    ReplyDelete
  5. selamat bertunang dear..kim salam kat tunang..hehe

    ReplyDelete
  6. sy suka warna baju tu.. tu peach kn? cantiklah :) alhamdulillah. tahniah awk dh bertunang. Moga berbahagia hingga ke akhir hayat ya :)

    ReplyDelete
  7. wah2x.. Tahniah..semoga hingga ke jinjang pelamin..:)

    ReplyDelete

::Tabung kahwin::