::Tabung::

Wednesday, May 26, 2010

selesai!

salam..
hari ni tak ada buat apa2 kat rumah..so boleh la update blog ni..
agak lama sebenarnya saya takpost entry baru..
so hari ni saya post entry baru..

minggu lepas ada final exam..saya dah buat sehabis baik..
saya harap saya boleh dapat result yang baik..
berserah je..

hari isnin baru-baru ni last paper..pastu sem depan kene g praktikal lak..
xdapat la jumpa kawan2 selama 6bulan lebih..
sedey sebenarnya tapi xpa la coz kita prktikal bukan untuk suka2 tapi untuk belajar something yang baru..
so chaiyuk2 kawan-kawan..

semalam angkat barang-barang kat asrama,penuh satu bonet..haha..sampai je kat rumah,mak ajak g klia plak malam ni..anta nenek nak g umrah..semoga nenek selamat pergi dan selamat balik..insyaAllah..akhirnya sampai rumah pukul 2.30 pagi..dan terus tidur..letih angkut barang tak habis lagi tambah lagi dengan letih g klia..

dan akibatnya,pagi ni bgn lambat..haha..dan sekarang,saya tengah bercuti untuk sebulan and then sambung sem depan dengan praktikal..

4 comments:

  1. semoga nenek awk selamat pergi dan pulang..bertuah sungguh nenek awak kerana telah dijemput untuk pergi ke tanah suci..

    ReplyDelete
  2. bestnya bercuti.,.. masa utk releks..!

    ReplyDelete

::Tabung Rumah::